Fantezie, nori şi mere în Nerv

Fantezie nori şi mere în Nerv

Duminică seara universul a explodat şi a dat naştere celor trei trupe fulminante care şi-au făcut apariţia, rând pe rând pe scena generoasă a Nervului, cu membrii lor agitându-se înconjuraţi de marea de fire şi amplificaţi până la refuz.

Continua expansiune a acestora a devenit invizibilă ochiului uman în jurul orei două, când pe corzi alunecase ultima melodie, marcând finalul unei seri bună de pus în ramă, alături de afişul formaţiilor NOR (Oradea), MERE (Timişoara) şi FANTAZIA (Arad).

Un rock de cea mai bună calitate, obţinut pur şi simplu datorită pasiunii acestor oameni, care încearcă zi de zi să se bucure de muzica pe care o fac, de o viaţă trăită în săli de repetiţii, cu sculele şi trusele luând locul servietei obligatorii impuse de societate.

Aveam la un moment dat impresia că se cântă cu tavanul deschis către stele. Şi cred că mulţi dintre cei prezenţi ar spune acelaşi lucru, doar că probabil în alte cuvinte.

Aşadar, într-o noapte friguroasă de duminică, în care de obicei vedem străzile goale şi toate maşinile oraşului parcate de-a lungul bulevardului, a avut loc acest eveniment plin de viaţă şi cu o sonorizare excelentă. În prim plan i-am avut pe cei trei solişti, evoluând la capacitate maximă şi conducându-ne atenţia către o lume a mirajelor sonore. Instrumentiştii şi-au făcut şi ei treaba, cu o dezinvoltură ieşită din comun.

Efectele stroboscopice, boxele-gigant clădite de-o parte şi de alta a scenei, microfoanele şi roiul de cameramani prezenţi pentru a imortaliza momentele culminante, toate acestea au contribuit la atmosfera generală de nebunie pură. Pe chipul fiecăruia dintre noi se putea citi o încântare sinceră, propulsaţi într-un alt plan al existenţei, distorsionat şi paralel cu cel al agitaţiei capitaliste care ne înconjoară, al zgomotului urban predominant.

Bravo încă o dată tuturor pentru o seară care a întrecut realmente orice aşteptări. Mai jos am adăugat şi o galerie foto/video/audio, care sperăm să vă trezească interesul pentru următoarele evenimente rock şi nu numai. Le urăm tuturor mult succes pe mai departe şi un an viitor plin de reuşite în domeniu.

Fiţi pe fază pentru interviul exclusiv cu trupa MERE !

Trupa MERE (Timişoara)

http://merelesuntbune.bandcamp.com/

trupa N.O.R. (Oradea)

https://www.youtube.com/user/Norbandofficial

FANTAZIA (Arad)

https://www.youtube.com/user/fantaziaofficial

Comments are closed.