Alexandrina Hristov în NERV – un concert de unşpe… link-uri

ALEXANDRINA HRISTOV ÎN NERV – UN CONCERT DE UNŞPE LINK-URI

Alexandrina Hristov în Nerv / Nu mulţi aţi ajuns la concert şi am considerat că merită din plin măcar câteva poze, completate însă de un set integral de filmări video. Toate astea au fost posibile din nou datorită colaborării lui Dorel Danci cu noi şi magnificului său aparat. Haideţi aşadar să zoom!

Fotografii şi videouri : © Dorel Danci

Mai multe videoclipuri:

http://www.youtube.com/embed/EV7Bpj8NSns
http://www.youtube.com/embed/52ZZ4iAf1-E
http://www.youtube.com/embed/EcPPGmrC8ps
http://www.youtube.com/embed/HYQjY9Jo04Y
http://www.youtube.com/embed/V0UlOfX1Sb8
http://www.youtube.com/embed/gSTWJeWmE5c
http://www.youtube.com/embed/oC5x53owvm4

INFO ARTIST:

Alexandrina cântă în română, franceză şi rusă. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz şi soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziţiei şi versurilor. Alexandrina apare adesea pe scenă alături de o trupă de instrumentişti, dar uneori îşi susţine recitalul în formulă voce-pian.

În ceea ce priveşte preferinţele sale muzicale, Tori Amos deţine întâietate, cu care împărtăşeşte trăsături precum sensibilitatea şi versatilitatea vocii, virtuozitatea de a cânta la pian şi sensibilitatea versurilor, pe alocuri absurde. Alţi artişti care i-au influenţat stilul sunt PJ Harvey, Bjork, Morcheeba.

Primul album al Alexandrinei se numeşte “Om de lut” și a fost lansat pe 9 aprilie 2009, reprezentând o colecţie de piese vechi și noi.

Comments are closed.