Vernisaj de ziua lui Takacs

expozitia Takacs 60 Sala Ovidiu Maitec

Toţi prietenii mei ştiu deja că domnul Takacs e pictorul meu român preferat… e singurul care reuşeşte prin picturile sale să mişte o coardă sensibilă, sentimentală în mine atunci când îi privesc vividele peisaje. Pentru mine e acolo în rând cu Monet, Renoir sau chiar Turner, deşi unii ar spune că exagerez.

De aceea m-am bucurat extrem să aud că, o dată cu aniversarea a 60 de ani de viaţă, realizează şi un vernisaj!

Vă jur că până acum nu am ştiut cât de apreciat şi iubit este Mihai Takacs de arădeni. Am fost la multe vernisaje în Arad, dar sincer nu am văzut niciodată atâta lume şi mass media la un loc! Şi asta mă bucură extrem pentru că e dovadă clară că este încă apreciată adevărata artă, aceea care reuşeşte să ne scoată din vieţile noastre monotone şi reuşeşte să ne aducă aminte că încă mai există frumuseţe în jurul nostru. Iar Mihai Takacs, prin picturile sale ne aminteşte mereu acest lucru: viaţa noastră este înconjurată de beautitudine, chiar dacă noi, fiind deja prea obişnuiţi cu peisajele noastre urbane, uităm să o mai apreciem…

Eu doresc domnului Takacs încă atât de mulţi ani în care să-şi continuie vocaţia şi să ne încânte cu cât mai multe picturi!

Un Raspuns

Scrie un comentariu