TebaExpo 3.3 – o expoziție eterogenă de artă vizuală la puterea a treia

teba expo 3 3

Vineri, 7 august, în hala de expoziții a fostei fabrici Teba a debutat TebaExpo 3.3, o expoziție eterogenă de artă vizuală la puterea a treia! Galeria pop-up de la Teba găzduiește lucrările a trei artiști locali: Ruth Borgfjord, Zoran Popovici și Arabella Krebs.

ruth

Ruth Borgfjord pășește alături de noi pe câteva trepte fundamentale ale vieții, într-un traseu de explorare vizuală, interactivă a conceptului de sfârșit/început, trecând prin mutări, debuturi, despărțiri, pierderi, coming out stories, moarte și naștere. Ceea ce s-a anunțat (greșit) a fi o expoziție de fotografie, a fost, de fapt, o proiecție pe tavan (!) a unui scurtmetraj psihologic realizat și interpretat de Ruthie.

krebs

Arabella Krebs ne prezintă un autoportret hașurat, alcătuit din obsesii, nelinişti sau preocupări personale, dintr-un registru mai degrabă negativ al existenței și transpus în mai multe lucrări de grafică.

popovici

Zoran Popovici ia tehnologia cu asalt și ne anunță că resistance is futile, cu instalația interactivă You are data for the code stock market, resistance is futile, al cărei scop este exemplificarea relației dintre corpul uman și tehnologie în contextul unei accentuate virtualizări a interacțiunilor umane, pe de o parte, și includerea algoritmilor și a uneltelor digitale în designul obiectelor și spațiilor reale, pe de altă parte. Instalația este completată de o expoziție cu rezultatele de la workshopul Lăcuste în Eter 4 și 4.2.

Comments are closed.