MERE la Street Delivery

trupa mere

Băieţii au făcut prea multe repetiţii şi le-au ieşit toate mult prea bine în ultima vreme ca să nu ne întoarcem puţin la ei. Dacă vă mai amintiţi, în urmă cu câteva săptămâni am scris un material legat de primul videoclip al acestora, care a ieşit superb, mai glam nici nu cred că se putea. Poate doar dacă s-ar fi dat pe întreg corpul cu farduri şi sclipici. Sau dacă le-ar fi tras chiloţii peste cap membrilor trupei KISS.

Până-n prezent au avut concerte cu duiumul, atât în Timişoara, Arad, Vama Veche, Bucureşti, cât şi în Serbia spre exemplu, iar ultimul performance a fost la Street Delivery-ul care ne lipseşte nouă atât de mult ca oraş.

Au spulberat visele cocalarilor şi au ridicat în slăvi soarele. Au devenit profeţi şi de fiecare dată s-au lăsat şi de asta. Într-o iarnă ceţoasă şi-au cărat echipamentele într-un turn şi-au cântat şi acolo, unde a fost plin până la refuz. Au apărut şi pe compilaţia Made in TM, care a reunit cele mai importante trupe, atât din Timişoara, cât şi din întreaga ţară.

Au ajuns pe Marte şi ne-au transmis de-acolo că totul e ok, fiecare cu o doză de bere în mână. Când lumea îi întreabă de ce poartă ochelari de soare, cei de la MERE spun că le place pur şi simplu vara.

Au participat la interviuri, au apărut în articole, iar momentan îl au de partea lor pe producătorul Adam Whittaker, cu care probabil vor colabora în perioada următoare.

Şi nu în ultimul rând, încep să se lege lucrurile şi în privinţa festivalurilor, pentru că peste doar câteva zile (27 iunie), MERE va urca pe scena Booha Mansion de la Electric Castle. Aşa că dacă veţi fi acolo, treceţi şi pe la ei cu încredere. Concertul începe sâmbătă de la ora 15:00. Să nu uităm nici de Sasca Română, Fânfest și Untold Festival, unde aceştia vor provoca o furtună cruntă în valurile de fete din primele rânduri.

Cele patru mere roşii, verzi, galbene şi portocalii sunt Bruno Mark Huţiu (bătăuş, urlă, chitară) Marcel Iovanov (bas, zâmbet, sandale, n-are cort), Jack Popescu (chitară, clape, Jay Z) şi Sergiu Năbădan (tobe, UK, bate şi c-o mână-n buzunar).

Pagina oficială a trupei: https://www.facebook.com/merelesuntbune?fref=ts

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/user/trupamere/videos

VĂ LĂSĂM CU GALERIA FOTO ŞI CU FILMARA DE LA STREET DELIVERY. AŞA CĂ DAŢI BOXELE LA MAXIM ŞI ÎN CAZ CĂ PICĂ TAVANUL, ORICE-AR FI, NU CONTEAZĂ, MERELE SUNT BUNE !

TEXT: Iulian Leonard

FOTO: Alex Huţu

MERE – Muctalamuc:

Un Raspuns

  1. […] exotice ale acestora din 2015, şi aici putem enumera festivaluri şi evenimente mari precum: Street Delivery Timişoara, Made in TM, Electric Castle, Sasca Montană, Fânfest sau Untold […]