Light Play – un dans interactiv prin artă robotică

Light Play – un „stup” interactiv de delta roboți în miniatură, confecționați din elemente printate 3D. Niște proteze mecanice create pentru exprimări sublim-kinetice.

Armata de roboți interacționează în mod simultan cu gestica umană, sub forma unui pattern coreografic și joc de lumină, mimând mișcarea corpului.

Origini:

Pentru a găsi fonduri armatei lor kinetice, creatorii Sarah Petkus și Mark Koch au implicat comunitatea de producători, oferind designul robotului ca un kit pe site-ul Kickstarter.

Dezvoltare:

Până în mai 2015, proiectul Light Play vrea să ajungă la un total de 84 de roboți delta. La ora actuală, creatorii cercetează noi tehnologii pe care să le implementeze în instalație, pentru a îmbunătăți interconexiunea dintre utilizator și stup.

Pentru cei interesați să afle evoluția proiectului, vă recomandăm site-ul Robotic Arts.

Despre creatori:

creatorii light play robot army

Sarah este project designerul și responsabilul cu propaganda media, imaginând și producând aspectul fizic al instalației, precum și promovarea campaniei pe social media.

Mark este inginerul electronist cu o experiență de peste 20 de ani în Silicon Valley. Ca un expert în circuite și codificări, lui i se datorează funcționalitatea tehnică a întregului proiect.

Mai multe detalii pe lightplay.zoness.com

light play

Comments are closed.