Un om la locul lui @ Cinema Arta

47574819_799627903708054_859855957352513536_o

14 decembrie, ora 20:00
Cinema Arta

Cine, ce, cum, unde, dar mai ales când este un om la locul lui? Acestea sunt întrebările pe care le ridică regizorul Hadrian Marcu în lungmetrajul său de debut, „Un om la locul lui”, un film despre decizii imposibil de asumat.

Filmul înregistrează degradarea la care se ajunge în urma unor greșeli repetate. Incapacitatea de schimbare pozitivă. Lupta interioară a unui bărbat care se află într-o situație limită. Eșecul său în a se înțelege pe sine însuși sau problemele cu care se confruntă. Eșecul de a se adapta.

Vinerea noi știm unde e locul nostru! #nevedemlacinema

Sinopsis:
Petru este inginer de foraj într-o companie multinațională și se pregătește să se căsătorească cu iubita sa care e însărcinată. Viața sa aparent liniștită este complet bulversată atunci când o colegă cu care Petru are o relație adulteră suferă un accident grav de muncă. Petru nu reușește să se împace cu gândul că noua sa viață abia începe în timp ce a ei pare a se fi sfârșit. Având în vedere că situația este în mod obiectiv iremediabilă, Petru își asumă riscul de a căuta un echilibru imposibil între cele două femei.

Regia: Hadrian Marcu
Cu: Bogdan Dumitrache, Ada Galeş, Adrian Titieni, Mădălina Constantin
Durată: 93 minute
AP12 – Acordul părinților pentru copii sub 12 ani

Bilete

Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

Preț bilete:
– 10 lei preț întreg
– 5 lei preț redus pentru studenți și pensionari
– 2,5 lei preț redus pentru elevi (cu carnetele vizate la zi)

Hartă

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Scrie un comentariu