Teo Milea & Ionuț Cadariu @ Boeme cafe

18447323_1237728459682793_2786516279510317180_n

30 iulie, ora 19:30
Boeme cafe

Rezervări: 0721 411 486
Locuri limitate!

„A New Beginning in Arad” continuă seria concertelor pentru pian și flaut începute în Canada de pianistul Teo Milea. După Waterloo, Toronto și Montreal, Teo Milea este nerăbdător să se întoarcă pe meleagurile arădene și să prezinte în premieră publicului arădean poveștile scrise pentru pian și flaut, alături de prietenul său, flautistul arădean, Ionuț Cadariu.

Compoziție și Pian: Teo Milea
Flaut: Ionuț Cadariu
—–
„În drumul spre lucrări simfonice am ales să fac pași mici, cu dăruire totală, așa cum v-am obișnuit. Prietenia veche care ma leaga de Ionuț, un flautist cu un talent deosebit, care își deschide sufletul către public prin fiecare notă, m-a convins că noul început pe care și-l dorea, dincolo de lumea muzicii clasice, este și începutul meu în lumea în care pianul alături de flaut împart o scenă.
Vă invit, alături de toți prietenii voștri, să va alaturati povestilor noastre, in locul nostru preferat din Arad, Boeme cafe!” (Teo Milea)
——————————————————————-
„Când ai ocazia să cânți o muzică scrisă pentru tine și pentru instrumentul alături de care ai crescut, viața capătă o altă dimensiune, iar gândul că publicul abia așteaptă să asculte acest material, îmi dă curaj să merg mai departe, încrezător, pe noul drum.
Muzica, prin natura ei, apropie oamenii!
Vă mulțumesc că veți fi alături de mine și de Teo, în acest nou început!” (Ionut Cãdariu)

www.teomilea.com

Scrie un comentariu