Mini Underground Fest @ Club Flex

53850281_10156073361959599_8476147228858122240_o

17 mai, ora 19:00
Club Flex

Intrare: 15 ron

ANGERSEED – Death Metal, Debrecen (HU)

Dupa 6 ani din nou la Arad!
Lansare EP „Forever Burning Hatred”.

ANGERSEED a fost înființat la sfârșitul anului 2007, inițiat de Peter D. Maniak (vocal). Trupa și-a stabilit scopul de Death Metal, care este simplu, dar în același timp permite și dispozitive complexe. Trupa, care a avut o componență total diferită la început, a prezentat primul său show live în decembrie 2008. Angerseed oferă în mod constant concerte atât în ​​țara lor, cât și dincolo de granițe, au fost recepționate multe reacții pozitive în ceea ce privește prestatia grupului performanta live.

În ultimii 9 ani, Angerseed a cântat live de nenumărate ori, având posibilitatea de a împărtăși scena cu, de exemplu, Behemoth, Asphyx, Morgoth, Tankard, Krisiun, Mayhem, Decapitated, Hate, Cryptopsy, Borknagar, Anaal Nathrakh, SepticFlesh, Cattle Decapitation, Amon Amarth, Kataklysm, Arch Enemy, Fleshgod Apocalypse, Amorphis, Unleashed, Destruction și multe altele.

Mors Silens [Melodic death metal – HU]

Trupa a fost formată în 2005, și ca orice altă trupă, cu mari speranțe in Ungaria. Concepția a fost prea ușor spre deosebire de procesul real. La inceput, multe cover-uri au fost principalele linii, dar dupa sosirea noului chitarist Csaba Fekete, care a adus propriile cantece, a fost adevarata schimbare.
Și acolo unde a început totul!
Dupa ani de cantat, in 2012 incepeu doua schimbari de linii, in care László Gaál si Péter Tóth aduc o putere proaspata trupei. Mai multe riff-uri, cântece noi și alte clipuri video au fost făcute, iar totul inca mai continua!
În 2014, formația a participat la concursul pentru finala “Wacken Metal Battle” (best 10), care a fost selectata din 66 de trupe locale. Au inceput multe festivaluri, cum ar fi “Death by Metal” si mai multe concerte in cluburi.
Primul album lung a fost lansat în 2016 sub numele: Call Of The Nether Realm.
Pe acel album a fost o melodie, numită “Collapse”, pe care am vrut să o realizăm cu un clip video și o colaborare cu Dóri Kreisz oaspete vocalist.
Noul album al trupei, „The World Of Pain”, a fost lansat în septembrie 2018.

NIGROMANTIA [Melodic Death Metal, Debrecen, HU]

A fost formată în 2009, în partea de est a Ungariei. Încă de la început au cântat metal extrem, cu elemente simfonice. Din această epocă s-a născut primul lor demo, intitulat „Visions of Death” cu 3 piese, lansat în 2009. Un cântec, „End of Life”, a fost adaptat într-un videoclip muzical. Atât demo-ul, cât și videoclipul, au făcut obiectul a numeroase recenzii pozitive.
Primul demo autolansat de NIGROMANTIA s-a născut în 2011 intitulat „Blind Faith”, care conținea 5 melodii.
Până acum, EP-ul a fost bine primit nu numai în țara mamă a formației, Ungaria, dar și în întreaga Europă.
Dupa succesul demo-ului „Blind Faith”, NIGROMANTIA și-a înregistrat primul album de debut în aprilie 2012, la Noisehead Studios, Austria. Albumul intitulat „Meredined Burden” a fost lansat în toamna lui 2012 de Noisehead Records.

Iar acum vin cu noul album, care va fi lansat în toamna 2019, „Nygmalion”.

Corona Mortis (HU)

Lansare EP „Falak”

Hartă

Scrie un comentariu