Fucking fantastic!

19598464_1439789352780733_4760189643711140560_n

Măi, te aștept. Nu cum te-am așteptat până acum. În trecut te-am așteptat ca pe o gură de aer curat, acum te aștept ca pe o necesitate. I need you. Nu mai este doar o problemă de existențialitate, este o condiție. M-ai făcut să mă regăsesc în tot ceea ce eu am uitat, mă uitasem pe mine de așa de mult timp, încât acum, nu m-am mai recunoscut. Nu credeam că va mai ajunge cineva să mă atingă așa cum m-ai atins tu. Și prin ce? Just by being you… Fucking fanatastic. Eu, și mă știu pe mine, am nevoie de atât de multe pentru a fi impresionat. Adică, pe bune prietene? Atât? That is all that it took? Și m-am speriat la început, am crezut că va fi ceva ce este destinat a muri în fașă. Credeam că dezamăgirile se vor ține în lanț, și, ca doi adulți ce suntem, vom recunoaște înfrângerea și ne vom continua viețile separat. Nu a fost așa. Nu m-am gândit deloc că vei reuși să faci atât de multe… făcând… nimic. Asta ai făcut. Ai fost tu. Romantic? Cheesy? Who gives a shit?

And why? This is an obsessive question that keeps  looping in the back of my mind. I do not know why. With you, everything just feels right. Și nu am probleme când scriu în două limbi într-un singur text :) .

Dar revin, te-am așteptat. Și nici nu știam că te aștept. Tu știai? Îți aștept șoapta, atingerea, te aștept pe tine și nu pot să nu mă gândesc că suntem doi mici masochiști…

Am spus că tu vei fi prima pe care eu nu o voi scrie. M-am înșelat, te voi scrie. Diferența pe care tu ai adus-o este că te voi scrie doar pe tine de acum. Explic de ce imediat, nu te agita! Deoarece, for the very first fuckin time, my feelings were mutated into something real, not just mear hopes… So that is what you are to me. Something real. And I love you for that.

Stay tuned, there is more to come. Asta e doar pentru tine, babe.

Scrie un comentariu