Expoziție de fotografie – „Tauțul în imagini” & proiecție de film – „Hawaii” @ Tauț

109875258_144226343954564_8913455844075606388_o

8 august, ora 20:30
Tauț

Pe data de 8 august, de la ora 20:30, locuitorii comunei Tauț (și nu numai) sunt așteptați la proiecția filmului românesc „Hawaii” și la expoziția de fotografie „Tauțul în imagini”, într-un loc specific localității Tauț. Fiind un eveniment în aer liber, nu există taxă de intrare.

„Tauțul în imagini” este un proiect de fotografie documentară despre întreaga comună, despre oameni, locuri și frumusețea rurală, autorul proiectului fiind Prack Cristian.

Filmul „Hawaii” este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Un film de acțiune, despre dragoste și bani regizat de Jesus Del Cerro, avândui în distribuție pe Dragoș Bucur, Cristina Flutur, Andi Vasluianu, Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr, Gheorghe Ifrim, Gigi Ifrim, Cătălin Catoiu, Dragoș Sora, Nora Cupcencu și Christopher Landry.
(16+) Recomandat minorilor cu vârstă de minimum 16 ani.

„Întrucât situația stării de alertă poate degenera, vă informăm în timp real cu privire la orice schimbări (normele de distanțare, hotărârile de guvern, inclusiv condiții meteo, etc.). Este pentru prima dată când ne confruntăm cu asta și încercăm să ne adaptăm cât de bine pentru a oferi cea mai bună experiență în siguranță”, anunță organizatorii.

Hartă

Scrie un comentariu