„Don Juan se întoarce de la război” /// Luna plină de teatru @ Teatrul Clasic „Ioan Slavici”


afis-don-juan

Duminică, 21 ianuarie, ora 19:00
Teatrul Clasic „Ioan Slavici”
sala mare

La Arad, o lună are 25 de… spectacole! Este vorba despre „Luna plină de teatru” – proiect al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” – care în anul 2018 se desfășoară în perioada 7 ianuarie –8 februarie. Spectacole a căror premieră a avut loc în 2017, dar și producții mai vechi, dar foarte îndrăgite de public, montări jucate pe scena mare sau pe scena sălii Studio, comedii spumoase sau povești tulburătoare – toate își vor găsi loc, vreme de o lună, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Biletele, care costă 10 lei pentru fiecare dintre cele 25 de reprezentații vor fi puse în vânzare din 3 ianuarie 2018.

Sinopsis „Don Juan se întoarce de la război”

Misteriosul Don Juan se întoarce în lume după experienţa traumatizantă a războiului. Copleşit de vina de a-şi fi abandonat logodnica, vină pe care o conştientizează de-abia în vecinătatea morţii, Don Juan își face un scop în viață din a o regăsi. Ea nu îi răspunde însă la scrisori, iar el o caută în fiecare dintre femeile care se i ivesc în cale. Şi fiecare îi aminteşte de ea, dar nici una dintre ele nu îi poate reda iubirea pierdută.

Spectacol nerecomadat tinerilor sub 14 ani!

Regia: Horia Suru
Traducerea: Alina Mang
Scenografia: Cristian Marin
Coregrafia: Momo Sanno
Design Grafic: Laurian Popa
Lumini: Lucian Moga
Distribuție: Andrei Elek, Adriana Ghiniță, Oltea Blaga, Carmen Butariu, Carmen Vlaga Bogdan, Roxana Sabău, Liliana Balica, Iulia Pop, Amalia Huțan, Oana Kun, Iulia Dinu, Cecilia Donat-Lucanu, Oana Secară, Mariana Tofan, Angela Petrean Varjasi, Bianca Andras, Ileana Aciocârlănoaei, Raluca Hanc

Scrie un comentariu