Dark Bombastic Evening @ Grădina Termală / Dorobanți


frontpage-logo

3, 4, 5 august
Grădina Termală
Dorobanți

Evenimentul a pornit în anul 2009 ca un concept nou în România, încercând să promoveze muzica dark de nișă din undergroundul extrem, nepromovat încă pe la noi. Nu s-a vrut neapărat un festival. Organizatorii spun și astăzi că evenimentul e „mai degrabă un moment în timp”. Se pare că momentul și timpul sunt favorabile în acest an arădenilor, deoarece după două ediții indoor în capitală și cinci ediții outdoor între zidurile Cetății din Alba Iulia, „Dark Bombastic Evening” se mută în vara anului 2017 în județul Arad! Mai exact, la Dorobanți, la Grădina Termală!

LINE-UP:

HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUĂLEU presents MIORIȚA (RO)
ARC GOTIC (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RU)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AT)

Vor exista 4 zone diferite:
1. Zona pt. parcare și camping
2. Scena și spațiul dedicat concertelor unde, în timpul zilei, vă puteți relaxa, puteți să citiți sau să vă bronzați și să beți ceva răcoritor de la Hash Bar
3. Trei piscine cu apă termală: cea mare cu o adâncime de 2 m, a doua pentru copii, iar a treia – care are și un bar în mijloc – va fi dedicată audițiilor, atât în timpul zilei, cât și noaptea.
4. zona de food & drinks – amplasată la umbra copacilor și umbrelelor.

ABONAMENTE ȘI BILETE:

– puteți achiziționa abonamentele și biletele pe zile aici: https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017 sau în ziua festivalului, la intrare.

Prețul unui abonament pentru toată durata festivalului: 275 lei.

TRANSPORT:

Organizatorii vor organiza curse din diferite orașe către festival. Organizatorii au stabilit 4 transferuri efectuate în fiecare zi a evenimentului:

– la 11:30 pleacă din Arad (o zonă centrală) către Dorobanți. Drumul durează 25 min.
– la 16:00 pleacă din Dorobanți la Arad, unde va sta o oră, cât să aveți timp de un duș, să vă schimbați hainele etc, deci vă întâlniți, în același loc din centru, la 17:30, ca să reveniți la Dorobanți.
– la jumătate de oră după terminarea ultimului concert, mașina pleacă înapoi în Arad.
– următorul transfer către Arad va fi la 4:30 AM
Pe întreaga perioadă a evenimentului, pe lângă aceste transferuri, vor exista multe mașini care vor circula dinspre Arad și inapoi. Unul dintre organizatori va încerca să rezolve și eventualele excepții. Mai multe detalii, în curând.

Scrie un comentariu