Cum să cucerești o femeie

artists

Pe bune? Chiar credeați că eu scriu mizerii din alea gen Radu F. Constantinescu care ridică femeia și tot ceea ce ține de ea, în slăvi? Să fim serioși! Sunt mult prea vulgar și nu doresc să vând așa cum o face el. Dacă ar știi femeile ce gândesc bărbații s-ar stinge rasa umană!

DAR! Da, mă, bineînțeles că este un dar! Acest dar îl au doar cei care pot fi sinceri cu ei, cei care nu se ascund după ceea ce cred alții despre ei, care nu pun preț pe o haină de firmă (vezi unde pui accentul pe haină și îți vei da seama de mai multe, hai! aștept, eh? te-ai prins?). Femei, sunt puține în lumea asta și cu atât mai puțin pot fi ele cucerite. Chiar credeai că eu îți voi prezenta aici un manual full proof despre ceea ce poți face tu ca individ să sucești mințile unei femei? Dacă da, atunci te înjur în modul cel mai cuminte posibil și îți spun că ești…. general, banal, incolor, inodor și fără voință. Femeia e sora, mama, bunica, familia e soția, iubita sau prietena. O femeie nu o vei putea cuceri, n-ai cum deoarece transcende orice minte bărbătească. Dacă nu ești ignorant, sigur ai văzut și tu acel documentar vechi (făcut cred de Discovery, chiar după ce a câștigat Mihai Viteazul Bătălia de la Călugăreni) în care zicea că femeia din punct de vedere cerebral, se bazează foarte mult pe simțuri iar bărbatul mai mult pe ceea ce este empiric. Pe bune acum, dacă bei trei beri nici nu ești în stare să spui „cerebral” fără să îți fracturezi limba. Și chiar tre să fii chiar foarte prost să îți fracturezi limba… că n-are oase. Anyjew! Revenind la „cum să cucerești o femeie”, nu ai cum. O femeie se va lăsa, nu, ea ți se va da ție, atunci când consideră ea că „bă… mai bine cu ăsta”. Important este să fii același la care s-a referit ea când a făcut afirmația asta. Deci, ca să vorbesc în termen de lemn să înțeleagă orișicare nefericit cu entelijența: fii tu, mă! Știu, e un clișeu (termenul ăsta tre să îl cauți singur pen’ că e mult de explicat și nu am nervii necesari la ora asta), dar altceva crede-mă că nu îți rămâne.

Pentru că nu tot timpul ai de câștigat, și dacă nu ești tu nici măcar atunci când pierzi… atunci… cine ești? Ai nevoie de încă o dilemă? Știi că e plină lumea de dileme și întrebări la care le găsești răspunsul doar noaptea, într-un vis pe care refuzi să-l mai visezi.

Cum să cucerești o femeie? Nu știu. Ca și dovadă eu scriu la 2 noaptea, pentru că una nu mă lasă să dorm. Și mâine am ore de condus că mai un pic și dau examen… Fără să știe (ea acum doarme), îmi creează cuvinte și mă ajută să le scot, fiind așa cum e ea. Oare tu nu poți să fii la fel? Străin de efectul pe care îl ai? Fiind doar tu? Așa că nu încerca să cucerești o femeie, e doar o Fata Morgana chestia asta, dacă ești băiat gigel… vine ea, dacă nu, vei ajunge să te pierzi și pe tine… I should know ;)

 

P.S. Bubiți, mersi de melodie, a mers pe repeat cât am scris. Așa e, nu e ieșită din comun, dar are acel ceva :)

Scrie un comentariu