Cultura într-un Nou Regim

gutza noul regim

Zilele acestea a văzut lumina zilei o nouă revistă de cultură în orașul nostru. Un proiect de mare avergură, bine realizat, sprijinit de Centrul Municipal de Cultură Arad, ce își dorește prezentarea evenimentelor culturale ale Aradului într-un mod cât mai sincer și profesionist, dar și familiarizarea cititorilor cu creații literare ale unor scriitori și poeți din România și străinătate. 

Este vorba de revista Noul Regim, care își are paginile semnate de Cătălin Lazurca, Florin Măduţa, Sorin Neamţu, Adrian Viorescu, iar fotografiile realizate de Ciprian Hord, și poate fi procurată gratuit din Librăriile Corina și Cărtureşti, Biblioteca Judeţeană – sala multimedia, cafeneaua literară Joy’s şi Boème Cafe.

Pe lângă articolele scrise de cei patru amintiți mai sus, Noul Regim găzduiește textele unor oameni creativi din Arad sau aflați într-o strânsă prietenie cu orașul nostru, care au participat la diferite evenimente culturale, precum Festivalul Discuția Secretă.

Revista va fi distribuită și în alte orașe din țară, în Timişoara, Cluj, Bucureşti, Iaşi, Constanţa și Braşov. Noul Regim se găsește și pe internet, pe noulregim.ro.

noul regim

12274211_1064893870196091_532626906920520735_n

noul regim site

 

Comments are closed.