Concurs THY VEILS

CONCURS THY VEILS - ARAD CULTURE

Dacă aș vrea să ascult lumina, dincolo-ul acestei lumi, probabil că așa ar suna” – CVULTARTES

Nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic şi world-fusion, trupa timișoreană Thy Veils anticipează noile orizonturi ale tehnologiei audio și ale gândirii despre evoluția societății. Trupa există din anul 1995 și de-a lungul timpului a concertat în orașe precum New York, Tbilisi, Viena, Budapesta și Berlin, și a atras atenția mai multor publicații prestigioase, cum ar fi The Guardian, Velvet Independent și Brutal Resonance. De curând, Thy Veils a lansat noul album cinematic numit „Neoradiant”, disponibil pe Spotify și Apple Music.

„Un pic dark şi persistent, muzica Thy Veils e soundtrack-ul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna pentru visele tale sălbatice” – The Guardian

Thy Veils, împreună cu colaboratoarea trupei, timișoreanca Alira Mun, va concerta la Arad pe 15 noiembrie 2019, la Club Flex. Prețul unui bilet este 20 RON, însă doi cititori aradculture.ro au ocazia de a intra gratuit, participând la acest concurs.

Partenerii evenimentului: Arad CultureSpecial AradPendul

CONCURS

Răspunde corect, printr-un comentariu, mai jos, la întrebarea:

•  Cum se numește cel mai nou album Thy Veils?

Răspunsurile sunt așteptate până la data de 14 noiembrie, ora 21:00.

Doi participanți vor fi extrași prin random.org, iar numele lor vor fi trecute pe o listă la intrarea la concertul din Club Flex, pe 15 noiembrie.

Vă rugăm să folosiți în cadrul acestui concurs numele real (conform cardului de identitate) pentru a putea fi identificați la intrare, în cazul în care veți fi declarat câștigător.

Regulament GDPR

Prin participarea la acest concurs, participanții acceptă condițiile concursului prezentate mai sus și își dau acordul implicit și voluntar ca informațiile completate să poată fi prelucrate și folosite, exclusiv în termenii acestui concurs, de către aradculture.ro.

Pentru mai multe informații despre Politica de confidențialitate Arad Culture privind datele cu caracter personal, vă rugăm să accesați acest link.

În cazul în care considerați că datele dvs. personale au fost folosite fără știința dvs. în cadrul concursului de față, vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa aradculture@gmail.com, cu o copie atașată a dovezii că sunteți persoana în cauză, caz în care aradculture.ro se va obliga să înlăture de îndată datele la care faceți referire.

Scrie un comentariu