Blestemat a vă cunoaşte

blestemat

„Can you feel my dick fuckin your mind? Just wear a condom, I have a dirty mind”

Ca un autoproclamat agent al haosului, îmi propun să vă distrug nopţile liniştite şi zilele însorite. Îmi doresc să vă distrug concepţiile…, nu! Ideile preconcepute despre iubire, frumos şi normal. Nicidecum nu-mi doresc să vi le înlocuiesc cu ale mele, vreau doar sa vă inoculez vid în capete! Să nu mai ştiţi nimic şi să acţionaţi pur din instinct. Aşa facem şi puţina curăţenie…şi aş minţi dacă aş spune că nu aş avea o satisfactie să vă privesc reduşi la statutul de animale. A! De ce nu v-aş implementa concepţiile mele: pentru simplul motiv ca nu v-aţi putea descurca cu anarhia lucrativă din spatele minţii mele, nu aţi putea-o percepe ca pe ceva raţional… eu am alte puncte de vedere în ceea ce înseamnă normal sau nu.

Dar, mi-aş dori să vă văd pe voi, papuşi ale jobului care vă ocupă trei sferturi din zi, cum colapsaţi, cum cădeţi la pământ fără vlagă, cu ochii privind pereţii. Ştiţi de ce vă treziţi în fiecare dimineaţă obosiţi? Nu de la prea multă muncă! Nu are a face, ci de la faptul că trecuse ziua şi nu aţi făcut nimic pentru sufletul vostru… Nici nu realizaţi că în momentele acelea, eu trec peste voi, zâmbind cu o energie debordantă, pentru că am ştiut să iubesc fiecare clipă ce a trecut, pentru că nu a trecut zi în care să nu fac parte din ceva.

Mindless robots…with murdered souls, faceţi risipă de viaţă, de suflul viu care zace în voi. Iubesc lumea, o ador, dar pe voi vă urăsc pe fiecare în parte pentru că mă întristaţi, vă urăsc pentru uşurinţa cu care vă bateţi joc de sufletul vostru creator. Toată lumea ştie să facă ceva, dar sunteţi prea slabi de caracter ca să vă recunoaşteţi propria valoare.
Pământ de v-aţi face… şi tot n-aţi merita.

Consemnaţi idei pe PET-uri şi tot atâtea vorbe pentru a scuipa minciuni şi iluzii.

Aţi merita ca fiecare zi din viaţa voastră care a trecut să se transforme în lacrimi, să se facă ocean, să vă înecaţi în propria inutilitate…
Dar să iertam…şi să ignorăm, nouă ne stă în putere! Să vedem dacă avem şi chef.

Comments are closed.